Polední menu podáváme každý den mezi 11:30 - 14:00 hod.

    Jídelní lístek – duben 2017     počet porcí
po 3 česnečka s brambory segedínský guláš s houskovým knedlíkem 1,3,7,9  
út 4 zeleninová se smetanou špagety s boloňskou omáčkou 1,3,7,9  
st 5 žampionový krém vepřový závitek s rýží 1,3,7,9  
čt 6 gulášovka tvarohové taštičky s máslem a cukrem 1,3,7  
7 krupicová s vejcem smažený květák s bramborem 1,3,7  
so 8        
ne 9        
po 10 brokolicová kuřecí prso s grilovanou zeleninou a bramborem 1,3,7  
út 11 kuřecí vývar s nudlemi maso po indicku s rýží 1,3,7  
st 12 čočková polévka vepřová pečeně s bramborovým knedlíkem, zelí 1, 3, 9  
čt 13 cibulačka holandský řízek s bramborovou kaší 1,3,7  
14 Velký pátek NEVAŘÍME    
so 15        
ne 16        
po 17 Velikonoční pondělí NEVAŘÍME    
út 18 zelňačka pečené kuře s velikonoční nádivkou, brambor 1,3,7  
st 19 italská Minestrone houbové risoto a parmazánem 1,3,7  
čt 20 fazolová zemlbába s jablky a tvarohem 1,3,7  
21 květáková vepřový řízek s bramborovým salátem 1,3,7,9  
so 22        
ne 23        
po 24 pórková s vejcem těstoviny s curry omáčkou a kuřecím masem 1,3,7,9  
út 25 hovězí vývar s kapáním masové kuličky s rajskou omáčkou, houskový knedlík 1,3,7,9  
st 26 bramboračka štěpánská vepřová pečeně s rýží 1,3,7  
čt 27 frankfurtská s párkem buchtičky se šodo 1,3,7  
28 hrachovka halušky s uzeným masem a se zelím 1,3,7,9  

 

Seznam a číselné označení potravinových alergenů, které podléhají legislativnímu označení dle směrnice 1169/11 EU

  • 1. obiloviny obsahující lepek a výrobky z nich
  • 2. korýši a výrobky z nich
  • 3. vejce a výrobky z nich
  • 4. ryby a výrobky z nich
  • 5. podzemnice olejná (arašídy) a výrobky z ní
  • 6. sójové boby (sója) a výrobky z nich
  • 7. mléko a výrobky z nich
  • 8. skořápkové plody a výrobky z nich – všechny druhy ořechů
  • 9. celer a výrobky z něj
  • 10. hořčice a výrobky z ní
  • 11. sezamová semena (sezam) a výrobky z nich
  • 12. oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích oxidu siřičitého vyšších než 10 mg/kg
  • 13. vlčí bob (lupina) a výrobky z něj
  • 14. měkkýši a výrobky z nich

Dle nařízení Evropského Parlamentu a Rady (EU) č. 1169/2011 ze dne 25. října 2011 o poskytování informací o potravinách spotřebitelům, které ukládá povinnost stravovacích provozů uvádět alergeny obsažené v nabízených pokrmech s účinností od 13. 12. 2014.


Z tohoto důvodu i naše provozovna začíná od 13.12.2014 uvádět alergeny u jednotlivých pokrmů. Seznam alergenů je možné nalézt na webových stránkách po pravé straně v bloku "Seznam alergenů". Jednotlivé alergeny jsou očíslovány a jednotlivá čísla jsou uvedena vždy za pokrmem v jídelním lístku.

K objednání MENU můžete využít:

kontaktní formulář na našich stránkách

nebo e-mail: klamovka-stradonice@seznam.cz nebo tel: 724 133 828