Malování "pravou" mozkovou hemisférou

25.02.2012 10:00

Malování "pravou" mozkovou hemisférou

Kdy: 25. - 26. února 2012
Čas: od 10.00 - 18.00 hodin
Kde: Pension Klamovka, Stradonice

Lektorka: Pavla Macháčková
Cena: 2.000 Kč / 2 dny
Sleva: 200 Kč pro maminky na MD a důchodce
Záloha: 500 Kč splatná ihned

Na kurz je potřeba se předem zaregistrovat na silvie.kozakova@seznam.cz (RC Nižbor).
Pro bližší informace volejte 724 583 331 (Pavla Macháčková, od 9:00 do 19:00) nebo pište na info@cary-mary.cz

 

Každý člověk se může naučit kreslit během pouhých dvou dnů. Vím, že se Vám to zdá neuvěřitelné, ale je to tak. Jediné, co k tomu potřebujete, jsou Vaše ruce, mozek a chuť zkusit něco nového. Říká se tomu kreslení "pravou" mozkovou hemisférou. Ke kreslení nepotřebujete žádný zvláštní talent, nebo nadání. Potřebujete jen vědět, jak na to. Kreslit totiž umí každý, kdo má ruce.

  
Před kurzem                        Po kurzu

V pravé části našeho mozku jsou uloženy city, sny, fantazie a tvořivost. Pravá část mozku nezná žádná omezení - narozdíl od levé. Ta umí pracovat s prostorem, časem a logikou. Na dvoudenním kurzu se naučíte, jak pracovat s pravou i levou mozkovou hemisférou a již druhý den budete umět kreslit slavné osobnosti dle předlohy. 

Nejčastěji slyším větu: "No, možná naučíte kreslit každého, ale mě určitě ne". Ale mohu Vás ujistit, že ještě nikdo neodešel z kurzu, aniž by nebyl sám sebou nadšený. Ani nezáleží ani na tom, jestli je Vám 11 nebo 100 let. Záleží jen na Vás, zda máte chuť to zkusit a jediným důkazem pak budou pouze Vaše obrázky.

Vyrovnání obou mozkových hemisfér nepřináší jen úspěch v kreslení, ale zároveň se otevřou dveře do jiných tvůrčích oblastí uvnitř každého z nás. Změní se celkový pohled na sebe samé i naše okolí, což se projeví v osobním i pracovním životě.

Kurz probíhá dva dny od 10:00 do 18:00 hodin. V poledne máme přestávku na oběd. S sebou potřebujete pouze přezůvky, kopii dokladu o zaplacení zálohy a doplatek kurzovného... No a v neposlední řadě dobrou náladu :-)), atmosféra při kurzu bývá krásným zážitkem a odpočinkem zároveň.

Často se mě lidi ptají, co jim mohu nabídnout jako záruku, že se skutečně naučí kreslit. Chápu to. Jedinou zárukou a důkazem Vám bude Váš vlastní obrázek. Ještě se mi nestalo, že by někdo spokojený nebyl.... 

Pavla Macháčková

www.cary-mary.cz